Το Protipo Med Lab αναγνωρίζοντας τις ανάγκες για άμεση εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων και σε συνεργασία με εξειδικευμένη ομάδα, παρέχει την υπηρεσία «Αιμοληψία κατ΄οίκον» πραγματοποιώντας σε οποιοδήποτε χώρο μας υποδείξετε αιμοληψίες για όλες τις μικροβιολογικές και ειδικές εξετάσεις αίματος.

Η διαδικασία είναι γρήγορη και αξιόπιστη, και μέσω αυτής μπορούν να εξυπηρετηθούν κατόπιν συνεννόησης, με μια μικρή χρέωση, ατομικά ή ομαδικά στο χώρο τους συνάνθρωποι μας.

Κατόπιν συνεννόησης για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της αιμοληψίας, έμπειρος αιμολήπτης μεταβαίνει στο χώρο σας προκειμένου να προχωρήσει σε λήψη αίματος.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας για την έγκυρη εξυπηρέτησή σας και αφήστε εμάς να φροντίσουμε για εσάς.

Παράδοση Αποτελεσμάτων

Την ημέρα της αιμοληψίας θα ενημερωθείτε για την παραλαβή των αποτελεσμάτων. Η παράδοση των αποτελεσμάτων στο ιατρείο μας γίνεται αποκλειστικά από τον ίδιο τον ιατρό μικροβιολόγο. Μπορείτε να παραλάβετε τα αποτελέσματα είτε με επίσκεψη στο Διαγνωστικό Εργαστήριο, είτε στην διεύθυνση του προσωπικού σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), είτε στην διεύθυνση (e-mail) του αρμόδιου ιατρού σας αλλά και να τα δείτε Online Στον Προσωπικό Σας Ψηφιακό Φάκελο Ύγειας που θα βρείτε στη σελίδας μας.

Συχνές Ερωτήσεις

 • Μπορώ να κλείσω ραντεβού για αιμοληψία στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας μου;
  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αιμοληψία τόσο ατομικά όσο και ομαδικά σε οποιοδήποτε χώρο σας εξυπηρετεί.

 • Πότε και με ποιόν τρόπο μπορώ να παραλάβω τα αποτελέσματα μου;
  Ανάλογα με τις εξετάσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε, θα ενημερωθείτε την ημέρα της αιμοληψίας για την παραλαβή των αποτελεσμάτων. Μπορείτε να παραλάβετε τα αποτελέσματα είτε με επίσκεψη στο Διαγνωστικό Εργαστήριο της Protipo Med Lab που σας εξυπηρετεί, είτε μέσω email, καθώς και να αποσταλούν απευθείας στον κλινικό ιατρό που σας παρακολουθεί και μας έχετε υποδείξει. Τέλος μπορείτε να τα δείτε και Online στον Προσωπικό Φάκελο Υγείας που θα βρείτε στην σελίδα μας.

 • Τι εξετάσεις μπορώ να πραγματοποιήσω μέσω της αιμοληψίας κατ’ οίκον; 
  Μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλες τις μικροβιολογικές εξετάσεις που εκτελούνται από το Διαγνωστικό Εργαστήριο μας.
 • Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού?

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού 1 ή 2 ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την εξέταση. Για τις προετοιμασίες των εξετάσεων, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τον εκπρόσωπο της Protipo Med Lab που θα σας κλείσει το ραντεβού.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω και
θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν.